AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek yeni çalışmalar yapılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, statü atlayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında size büyü yapıldığını görmek kazancının azalmayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin sizi takip ettiğini görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin size kızdığını görmek yarınlara bakacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir