AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını görmek

Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını görmek

Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazancın gittikçe artacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında sevdiğinin yüzük taktığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını görmek yeni bir ortama girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tektaş yüzük taktığını görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında birine yüzük taktığını görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bazı radikal kararlar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir