AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiir okuduğunu görmek

Kahve falında şiir okuduğunu görmek

Kahve falında şiir okuduğunu görmek yapacağı planların altüst olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiir okuduğunu gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Kahve falında şiir okumak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine şiir okumak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine şiir okumak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşk şiiri okumak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye şiir okumak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şiir okuduğunu görmek musibetlerin yaşanacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahnede şiir okumak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir