AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, borçların biteceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin şiir okuduğunu gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine şiir okumak onuruna ve şerefine leke süreceğine, inancının eksileceğine delalettir.

Kahve falında şiir okuduğunu görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahnede şiir okumak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında şiir okumak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye şiir okumak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında birine şiir okumak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşk şiiri okumak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir