Kahve falında sevgiliye şiir yazmak

Kahve falında sevgiliye şiir yazmak istenen her şeye sahip olunacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye şiir yazmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında sevgiliye şiir yazmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında aşk şiiri yazmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiir yazdığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Kahve falında şiir yazmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, bereketli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye şiir okumak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında şiir okuyan birini görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında sahnede şiir okumak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top