AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sesli ağladığını görmek

Kahve falında birinin sesli ağladığını görmek

Kahve falında birinin sesli ağladığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiğine kavuşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sesli ağladığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında sessiz ağladığını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sesli ağladığını görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle ağlamak hayır işlerinden geri kalmayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sesli ağlamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sessizce çok ağlamak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, fikirlerinin çatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek sesle ağladığını görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sesli ağlamak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir