AnaSayfa / Genel / Kahve falında sessizce çok ağlamak

Kahve falında sessizce çok ağlamak

Kahve falında sessizce çok ağlamak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, güzel günler yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, başarıya giden yollarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sessizce çok ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sesli ağlamak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sessizce ağlamak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında sesle ağlamak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sessiz ağladığını görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak sayılacağına ve sevileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sesli ağlamak rahatın kaçacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir