AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sesli ağlamak

Kahve falında ölüye sesli ağlamak

Kahve falında ölüye sesli ağlamak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye sesli ağlamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölüye sesli ağlamak patlama noktasına geleceğine, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sessizce ağlamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısık sesle ağlamak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle ağlamak adını aklamayı başaracağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında sesli sesli ağlamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir