AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek iyi günler yaşayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında sakallarını kestiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakallarını kestiğini görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalını kestiğini görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının sakalını kestiğini görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir