AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek

Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek

Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçlarını uzamış gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, anne baba duasının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı uzamış görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, durumunuzun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçını uzamış görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine inanılır.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir