AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçini beyaz görmek

Kahve falında birinin saçini beyaz görmek

Kahve falında birinin saçini beyaz görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçini beyaz gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek kötü halin son bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saçı siyah görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, planların tutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın beyaz olduğunu görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçımı beyazlamış görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarını beyazlamış görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir