AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun resmini görmek

Kahve falında oğlunun resmini görmek

Kahve falında oğlunun resmini görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, elinin dara düşmeyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, her şeyin yenileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun resmini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun resmini görmek iş öğreneceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii resmi görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kartal resmi görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kendi resmini yapmak bir süre belini doğrultamayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin resmi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın resmini görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın resmini görmek insanlarla uyumunun artacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında şeytan resmi görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir