AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın peşinden gitmek

Kahve falında yılanın peşinden gitmek

Kahve falında yılanın peşinden gitmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerinin de rast gideceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında yılanın peşinden gitmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin peşinden gitmek ister istemez başının belaya gireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin peşinden gitmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün peşine gitmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin peşinden gitmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin peşinden gitmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir