AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bedeninin de iyileşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özel bölge kıl görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın özel bölge görmek kariyer planının altüst olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek dinden çıkacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi özel bölgesini görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek kazancın günden güne daha da artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının özel bölgesini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir