AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin önüne seccade görmek

Kahve falında birinin önüne seccade görmek

Kahve falında birinin önüne seccade görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin önüne seccade gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin önüne seccade görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış seccade görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında pembe seccade görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında elinde seccade görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi seccade görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi ters görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seccade işlediğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir