AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ölümüne neden olmak

Kahve falında birinin ölümüne neden olmak

Kahve falında birinin ölümüne neden olmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ölümüne neden olmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren beklenmedik davetler alabilir, rutin akışınızı değiştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin ölümüne neden olmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, haneye dertlerin gireceğine  delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasına neden olmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüme neden olmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, rahatsızlık duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında annesinin ölümüne ağlamak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ölümüne ağlamak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine inanılır.

Kahve falında ölümüne az kaldığını görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir