AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazasına neden olmak

Kahve falında trafik kazasına neden olmak

Kahve falında trafik kazasına neden olmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasına neden olmak gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında trafik kazasına neden olmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin ölümüne neden olmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüme neden olmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının trafik kazasında öldüğünü görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulur.

Kahve falında trafik kazasında kan görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir