Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölümüne sebep olmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yangına sebep olmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak tecrübe kazandıracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir