AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, nimet ve berekete ereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinize, sosyal yaşamınıza veya aşk hayatınıza daha fazla zaman ayırmak için işlerinizi belli bir seviyede tutmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ölümüne sebep olmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavgaya sebep olmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangına sebep olmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak başkalarının malına göz dikeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir