AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hobilerine eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangına sebep olmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüme sebep olmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavgaya sebep olmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir