AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme sebep olmak

Kahve falında ölüme sebep olmak

Kahve falında ölüme sebep olmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüme sebep olmak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölüme sebep olmak fırsatların elden kaçacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak yeni bir ilişkiye başlamaya, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ölümüne sebep olmak bunun da fal sahibine sorun olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavgaya sebep olmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında yangına sebep olmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir