AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, rahatlığa erileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ölümüne sebep olmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölümüne sebep olmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yangına sebep olmak sık sık alışverişe gidebileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında trafik kazasına sebep olmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir