AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nikahına gitmek

Kahve falında birinin nikahına gitmek

Kahve falında birinin nikahına gitmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Kahve falında kendi nikahına gitmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikaha gitmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin nikahına gitmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikahına gitmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında nikahlanmaya gitmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah törenine gitmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir