AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nikahına gitmek

Kahve falında başkasının nikahına gitmek

Kahve falında başkasının nikahına gitmek hak yemeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında birinin nikahına gitmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah törenine gitmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet eder.

Kahve falında nikaha gitmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nikahlanmaya gitmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında nikahına gitmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi nikahına gitmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir