AnaSayfa / Genel / Kahve falında aldattığını görmek

Kahve falında aldattığını görmek

Kahve falında aldattığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yol göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gelirinin çoğalacağına, güzel huylarının değişeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında aldattığını gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında ev eşyası aldığını görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında ev aldığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak aldığını görmek geniş geniş yaşayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana araba aldığını görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir