AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev aldığını görmek

Kahve falında ev aldığını görmek

Kahve falında ev aldığını görmek işlerin yolundan çıkacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev aldığını gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında akrabanın ev aldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, her zaman sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, memur ise terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ev aldığını görmek canla başla çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının ev aldığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun ev aldığını görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında bir akrabanın ev aldığını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın ev aldığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir