AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin namaz kıldığını duymak

Kahve falında birinin namaz kıldığını duymak

Kahve falında birinin namaz kıldığını duymak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, zahmet veren işlerin artacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulmaktadır.

Kahve falında birinin namaz kıldığını duymak gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Kahve falında namaz kıldığını duymak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin namaz kıldığını duymak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kıldığını söylemek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cübbeyle namaz kılmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kıldıgını görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir