AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, şeref ve rütbeye delalet etmektedir.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak adeta sinirden küplere bineceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak onları rahat ettireceğine, donanımlı kılacağına delalet eder.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir