AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kıldığını söylemek

Kahve falında namaz kıldığını söylemek

Kahve falında namaz kıldığını söylemek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, başka alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kıldığını söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında namaz kıldığını söylemek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında namaza başlayacağını söylemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılmayı söylemek kısmetin ve başarının engelleneceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmasını söylemek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılacağını söylemek hüsrana uğratacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde namaz kılmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret eder.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle namaz kılmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir