AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mont giydiğini görmek

Kahve falında birinin mont giydiğini görmek

Kahve falında birinin mont giydiğini görmek verdiği emeklerin heba olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kapanan kapıların açılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mont giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski mont giymek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun mont giymek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri mont giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında eski montunu giymek bir dediğini iki etmeyeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazın mont giymek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının montunu giymek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında bordo mont giymek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert mont giymek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir