AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mont giymek

Kahve falında mavi mont giymek

Kahve falında mavi mont giymek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mavi mont giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında mavi mont giymek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi mont görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mavi mont almak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının montunu giymek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında eski mont giymek iş hayatında zarar edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında sarı mont giymek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında uzun mont giymek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın mont giymek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir