AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin küs olduğunu görmek

Kahve falında birinin küs olduğunu görmek

Kahve falında birinin küs olduğunu görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin küs olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının küs olduğunu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, zorlukların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğunla sarılmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında küs olanla barışmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs kişiyi görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır küs olduğun birini görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle helalleşmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir