AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçı sıva görmek

Kahve falında alçı sıva görmek

Kahve falında alçı sıva görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında alçı sıva gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında alçı sıva görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kolunu alçılı görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları alçıda görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında toz alçı görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulur.

Kahve falında beyaz alçı görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında alçıda ayak görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ayağı alçıda görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir