AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçak suda yüzmek

Kahve falında alçak suda yüzmek

Kahve falında alçak suda yüzmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında alçak suda yüzmek gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında alçak suda yüzmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında alçak deniz görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında alçak sesle konuşmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alçaktan uçtuğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alçak bir yerden düşmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında uçağın alçaktan uçtuğunu görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir