AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alçaktan uçan uçak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında uçağın alçaktan uçtuğunu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında alçaktan uçtuğunu görmek yenisinin başlayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında alçak sesle konuşmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alçak bir yerden düşmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kıdem atlayacağına inanılır.

Kahve falında alçak suda yüzmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir