AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçak sesle konuşmak

Kahve falında alçak sesle konuşmak

Kahve falında alçak sesle konuşmak yapılan işte yalnız kalınacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Kahve falında alçak sesle konuşmak gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında alçak sesle konuşmak iyi bir patron olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın alçaktan uçtuğunu görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında alçak suda yüzmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında alçak bir yerden düşmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında alçak deniz görmek üzüntülerini bölüşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında alçaktan uçtuğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak maddi durumun düzeltileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir