AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin intiharına sebep olmak

Kahve falında birinin intiharına sebep olmak

Kahve falında birinin intiharına sebep olmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sağlık içinde yaşanacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında birinin intiharına sebep olmak gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Kahve falında birinin intiharına sebep olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, harama göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kavgaya sebep olmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında sebepsiz ağlamak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazasına sebep olmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak doğru kararların alınacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak yeni işler peşinde koşulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir