AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebepsiz ağlamak

Kahve falında sebepsiz ağlamak

Kahve falında sebepsiz ağlamak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebepsiz ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sebepsiz ağlamak nazar eden insanların haddini bildireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kavgaya sebep olmak mutsuz ve huzursuz olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ölümüne sebep olmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ölümüne sebeb olmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasına sebep olmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında birinin ölmesine sebep olmak mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ölümüne sebep olmak büyük atılımlarda bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir