AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli idrar görmek

Kahve falında renkli idrar görmek

Kahve falında renkli idrar görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli idrar gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında koyu renk idrar görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli idrar görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu renkli idrar görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında idrar tahlili yapmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin idrar yaptığını görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin idrarını görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının idrar görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir