AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin idamını görmek

Kahve falında birinin idamını görmek

Kahve falında birinin idamını görmek yarar sağlamayacağına, sorunlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında birinin idamını gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında idamı beklemek yakın zamanda rahat edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının idamını görmek önün açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin idamını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına delalettir.

Kahve falında idamlık görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında idama mahkum edilmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idamlık adam görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında idamdan kaçmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin idama gittiğini görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir