AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin idama gittiğini görmek

Kahve falında birinin idama gittiğini görmek

Kahve falında birinin idama gittiğini görmek parasını ve işini kaybedeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin idama gittiğini gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında idama mahkum edilmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini idamdan kurtarmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında idamlık görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında idamı beklemek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının idamını görmek lüksüne de lüks katacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin idamını görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idamdan kurtulmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Kahve falında idama mahkum olmak yalnız kalmak isteyeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir