AnaSayfa / Genel / Kahve falında idamdan kaçmak

Kahve falında idamdan kaçmak

Kahve falında idamdan kaçmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, talihin yüze güleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında idamdan kaçmak maddi sorunlarının artacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birini idamdan kurtarmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının idamını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idamı beklemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında idamdan kurtulmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idamlık adam görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının idamını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir