AnaSayfa / Genel / Kahve falında idamlık adam görmek

Kahve falında idamlık adam görmek

Kahve falında idamlık adam görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında idamlık adam gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında idamlık adam görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin idama gittiğini görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında idamlık görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idamdan kurtulmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idamdan kaçmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının idamını görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında idama mahkum olmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idamı beklemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir