AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hayvan kestiğini görmek

Kahve falında birinin hayvan kestiğini görmek

Kahve falında birinin hayvan kestiğini görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hayvan kestiğini gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin hayvan kestiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan kestiğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kestirmek istemek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçını kestirmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saç kestiğini görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir