AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzmek

Kahve falında havuzda yüzmek

Kahve falında havuzda yüzmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için zekanızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında berrak havuzda yüzmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek sorunların birdenbire daha da artacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir