Kahve falında birinin hapse gireceğini duymak

Kahve falında birinin hapse gireceğini duymak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse gireceğini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hapse gireceğini duymak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse gireceğini duymak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hap çiğnemek moral bulacağına, hafifleyeceğine, heveslerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hapse girip çıkmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hapıshaneye gırmek onlar sayesinde kalkınacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında birini öldürüp hapse girmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapı yutamamak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir