AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapıshaneye gırmek

Kahve falında hapıshaneye gırmek

Kahve falında hapıshaneye gırmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, en yukarılara çıkacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapıshaneye gırmek gördüyseniz:

  • İyi dinlemeniz öğrenmenize yardım edebilir.

Kahve falında hapıshaneye gırmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, makam edineceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle ılıskıye gırmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında hap vermek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapse girmek çıkmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyku hapı içmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse girmesini görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, rahata ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının hapse girdiğini görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir