AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını üzgün görmek

Kahve falında kızını üzgün görmek

Kahve falında kızını üzgün görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kızını üzgün gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında kızını üzgün görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin üzgün olduğunu görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzgün yüz görmek işini büyüteceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili üzgün görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneyi üzgün görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında müdürünü üzgün görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir