AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, tecrübe sahibi olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, adının fesada karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini üzgün gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek insanların hayır dualarının alınacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini üzgün görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını üzgün görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında üzgün kadın görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı üzgün görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını üzgün görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında patronunu üzgün görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üzgün olduğunu görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir