AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, dertlerinden kurtulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü yılan gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözünü görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın gözlerini görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü yılan görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözlerini oymak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gözü görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, tamamlanmadan kalacağına alamet eder.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir